Zarina Avgonina ha passat tres nits sola i perduda per un perillós bosc de Rússia després d'haver-se perdut. Va sortir amb la seva àvia a buscar bolets i se'n va separar. La nena, de 5 anys, ha passat hores i hores sola i perduda i centenars de persones l'han estat buscant, esperant el pitjor dels desenllaços.

Tothom pensava que la nena ja no hagués sortit mai més d'aquest bosc de prop Voznesensk. No només els rius i els barrancs feien patir per la nena. La presència d'ossos tampoc ajudava a imaginar un final feliç per aquesta història.

Tres nits sola al bosc

La nena va passar tres nits sola pel bosc, presentava signes clars de deshidratació i feia mala cara quan un grup de caçadors, de nit, la van trobar amagada darrere d'unes branques. En l'operatiu de recerca hi van participar també un important grup de dones, ja que la menor d'edat tenia por dels homes, i per evitar que s'amagués més, van sumar-hi dones.

Durant les nits que va estar perduda i sola pel bosc va sobreviure a pluges i a molt de fred, tal com han assegurat fonts oficials d'aquesta zona de Rússia. Després de passar per l'hospital la nena es recupera i ja pensa a tornar a casa i menjar "pastissos", segons ha dit ella mateixa als metges. Una història amb final feliç que hagués pogut acabar molt malament.