L'Audiència de Palma ha condemnat a una pena de vuit anys i mig de presó un home de 46 anys per violar durant tres anys una nena muda amiga dels seus fills. Els fets van passar a partir de l'any 2013 a Mallorca, quan la menor tenia 13 anys. L'agressor ha reconegut les violacions i ha dit que era conscient dels problemes psicològics que patia la petita, com el seu mutisme selectiu.

L'home la violava quan anava a casa seva per jugar amb els seus fills

La jove ha intervingut al judici a través d'una videoconferència per explicar com eren les violacions. "Jo anava a casa de les seves filles a jugar amb elles i amb el seu fill. Jo li vaig dir que no volia tenir cap relació amb ell. Ell va insistir", ha explicat. A més, segons ha recollit el Diario de Mallorca, ha especificat que va patir penetracions anals, vaginals i bucals.

Però les agressions no només es van produir al domicili d'aquest, sinó que en algunes ocasions també se la va emportar a llocs allunyats per dur a terme pràctiques sexuals. Per exemple, quan la jove baixava al carrer per passejar el gos, ell se l'emportava.

La psicòloga i els familiars expliquen el patiment de la nena

Una psicòloga i un familiar proper a la víctima també han intervingut al judici per explicar la situació de la menor. La psicòloga ha explicat els grans problemes d'ansietat i inhabilitació de la parla que patia la nena. "Em va dir que va ser abusada pel pare d'un amic. Em va donar pocs detalls, la nena gairebé no parlava", ha relatat.

L'home la va penetrar per via anal, bucal i vaginal

Per la seva part, el familiar, qui va acompanyar a la víctima a denunciar, també ha dit que a ell tampoc no li va explicar en profunditat què havia passat, sinó que només ho ha revelat a la policia. "Des de petita ha tingut problemes de mutisme. Tenia por o fòbia a parlar. Sempre ha necessitat ajuda psicològica", ha explicat.