L'atracció coneguda com a 'súper cassola' en què va tenir lloc dissabte passat un accident a la fira de San José de La Rinconada (Sevilla), que va causar lesions en 28 persones, és la mateixa en què va morir electrocutada una nena de 12 anys l'estiu del 2014 a la fira de Maribáñez i van quedar ferides unes altres dues persones.

Les mateixes fonts han precisat que es tracta d'una "coincidència" perquè ambdós accidents són "diferents" indicant que el del 2014 es va produir presumiblement per un error en un diferencial o a conseqüència d'errors en la instal·lació elèctrica de la mateixa fira i no per errors en l'atracció.

Fonts properes al cas apunten que es tracta d'una "coincidència" perquè ambdós accidents són "diferents"

Cal recordar que l'accident a Sevilla va tenir lloc a les 1.50 hores, quan l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries va rebre l'avís per atendre als ferits d'un accident en l'atracció coneguda com a 'súper cassola' o 'súper olla', un total de 28 persones, de les quals nou van ser evacuades a l'hospital, estant actualment ingressades dues, una d'elles de caràcter greu.

En concret, quatre van ser derivats a l'Hospital Universitari Verge Macarena, dos a l'Hospital Traumatològic de l'Hospital Universitari Verge de la Rosada i d'altres tres a l'Hospital Maternoinfantil del mateix complex hospitalari. Els 19 ferits restants van ser traslladats al centre de salut del San José de la Rinconada amb patologies lleus, no sent necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari.