Yulia Sharko, de 21 anys, ha mort accidentalment després que la seva filla de 2 anys premés accidentalment el botó automàtic de la finestra del cotxe. La jove mare va intentar treure la petita per la finestra del seient davanter i, sense voler, la menor va pressionar el botó, tancant la finestra i matant la seva mare.

El coll de la víctima va quedar atrapat diversos minuts fins que va arribar el seu marit, que la va trobar inconscient i la va treure d'allà. Va ser hospitalitzada d'urgència i, vuit dies després, va morir a causa dels danys cerebrals. "El seu cervell va patir danys irreversibles a causa de les artèries col·lapsades", afirmen fonts de l'hospital.

El coll de la morta va quedar atrapat diversos minuts fins que va arribar el seu marit

 

La investigadora Dmitry Ivanyuk, del Comitè d'Investigació de Bielorússia, ha explicat que Yulia venia de la seva festa d'aniversari celebrada en una casa al poble de Staroe Selo. En arribar a casa seva i estacionar el seu BMW es va produir l'impensat accident. Va arribar a l'hospital regional de Brest en greus condicions, amb signes d'asfíxia mecànica i traumes."

El Comitè d'Investigació, tanmateix, no ha tancat el cas i continua examinant les circumstàncies de la mort de Yulia, que tenia unes altres dues filles petites: Margarida i Arianna, informa el diari Clarín.