Una nena menor d'edat ha estat atacada aquest dissabte a Gijón per un gos pit bull a l'exterior d'una casa del barri de Laviada, segons avança El Comercio.

Durant el matí la nena estava al carrer quan aquest gos, considerat de raça perillosa, la va atacar. La menor d'edat, per les ferides causades pel gos, va haver de ser traslladada a un centre mèdic i allà li van haver de posar diversos punts de sutura. Tot i que la noia està greu, la seva vida no corre perill.

Tal com marca el protocol, les autoritats municipals van intervenir el gos i el van traslladar a un centre per gossos a l'espera que avancin les investigacions. Segons les primeres informacions, l'animal disposa de tots els permisos que obliga la legislació vigent i després de passar un temps prudencial tancat en aquest centre, a l'espera de totes les proves que s'han de fer, serà retornat als seus propietaris.

No ha transcendit si el gos, potencialment perillós, anava deslligat o sense morrió, tal com obliga la llei en aquest tipus d'animals. Tampoc han aflorat més detalls del cas, que està sent investigat per la policia de Gijón.

Un nen de 7 anys atacat a Barcelona

El passat mes de març un nen de 7 anys va ser atacat també per un gos d'aquesta raça a Barcelona. Un pit bull va mossegar un nen de set anys al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona. El menor estava jugant en un parc infantil quan el gos el va mossegar al colze, a l'aixella i al gluti.