Una nena de 8 anys es va enfrontar al seu pare per frenar la pallissa que estava pegant a la seva mare. Així ho va confessar la mare a la policia nacional, segons explica diario Sur.

Els fets van passar aquest dilluns de matinada a la zona Ciudad Jardí de Màlaga. L'home, de nacionalitat paraguaiana i de 32 anys, va arribar a casa begut sobre la mitjanit i va posar la música a tot volum. La seva dona li va demanar que la baixés per problemes que ja havien tingut amb els veïns en anteriors ocasions. Va ser en aquell moment que va començar la discussió amb insults, cops i destrossant diferents mobles de la casa.

La nena va caure i es va colpejar amb una porta

La dona va intentar trucar amb el seu mòbil a la policia, però segons la seva versió, el seu marit se'l va treure i el va destrossar. Després la va agafar pel coll per dificultar-li la respiració i li va donar un cop de puny a la boca.

Va ser llavors quan la menor, que havia estat testimoni, es va interposar entre els dos agafant el pare per la roba. Aquest la va apartar d'una empenta i la nena va caure i es va colpejar amb una porta. La dona va poder refugiar-se a casa d'una veïna, on avís a la Policia Nacional. L'home es va tancar amb la nena i va impedir d'entrar als agents fins que ella va aconseguir obrir la porta perquè fos detingut.

La dona, una vegada a la comissaria, va confessar que patia maltractaments des de feia temps, sobretot durant els caps de setmana quan la seva parella bevia cervesa. Segons la seva versió en diverses ocasions l'havia amenaçat de mort si ho denunciava. No ho ha fet fins ara, sembla ser, per por a perdre la custòdia de la seva filla.