Una nena de cinc anys va aconseguir aturar un episodi de violència masclista després de demanar auxili des del balcó de la seva casa a Palma (Mallorca). La petita -que estava presenciant com el seu pare pegava la seva mare- va decidir sortir al carrer per demanar ajuda als vianants que es trobaven en aquell moment circulant per la via. Després de sentir els crits i plors de la nena, diverses persones van trucar al 092 i, en pocs minuts, va acudir al domicili una patrulla de policia. Segons informa Última Hora, els dos progenitors presentaven ferides així que ambdós van ser detinguts i una neboda de la mare es va fer càrrec de la filla de la parella.

Alerta

Els fets van tenir lloc sobre dos quarts de deu de la nit al carrer Foners de Palma. Els crits d'auxili d'una nena de cinc anys des del balcó d'un pis alertaven els transeünts, que ràpidament trucaven a emergències per requerir la presència policial. Al cap de pocs minuts, una patrulla de la Policia Local es personava a l'edifici i accedia a l'habitatge en qüestió, en la qual un matrimoni estava protagonitzant una sonada baralla.

Tasques i borratxera

Després de posar fora de perill la petita, els agents van separar els pares i els van interrogar. La mare -una dona brasilera de 37 anys- assegurava que el seu marit l'havia agredit, clavant-li un fort cop de puny, en presència de la filla d'ambdós. Per la seva part, el pare -un home espanyol de 41 anys- admetia l'enfrontament amb la seva dona, però assenyalava que ella havia aparegut al domicili borratxa i que li havia recriminat que no hagués fet les feines de casa, moment en què ella s'hauria abalançat sobre ell, informa el mateix mitjà.

Una vegada contrastades ambdues versions, els policies van detenir els dos implicats ja que ambdós presentaven lesions. Una neboda de la mare es va fer càrrec de la filla de la parella en espera que es resolgui el cas.