Una nena de 4 anys ha mort aquest dimecres, pel que sembla per ofegament, en una piscina d'una urbanització de Calpe (Alacant).

Ha estat impossible reanimar-la

El trist esdeveniment ha passat sobre les 13:45 hores d'aquest dimecres en una piscina d'una urbanització de Calpe, a Alacant, en circumstàncies no precisades de moment.

Durant uns trenta minuts, a la nena li han practicat maniobres de reanimació, però la petita ha mort. Fins al lloc s'ha desplaçat, entre d'altres, el metge forense i, després de confirmar-se la mort, s'ha ordenat l'aixecament del cadàver.

piscina

Una nena de 4 anys ha mort ofegada aquest dimecres en una piscina en una urbanització de Casp (Alacant) / Pixabay

Una jornada negra

En una jornada negra a la província d'Alacant, una dona d'edat avançada que presentava símptomes d'ofegament també ha mort aquest dimecres en una platja de Santa Pola.

El Cicu ha rebut a les 19.08 hores l'avís d'aquest esdeveniment, ocorregut a la Gran Platja, fins on s'han desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra dotació sanitària. Segons les mateixes fonts, la dona, d'entre 75 i 80 anys, ha mort 'in situ'.

A més, en una altra platja de la mateixa localitat, aquesta vegada en la del Far, ha intervingut poc després de les 18.15 hores una unitat del Samu per atendre un home de 70 anys, també per símptomes d'ofegament. Després de les maniobres de reanimació, l'home ha estat traslladat a l'Hospital d'Elx.