Una nena de 3 anys ha sobreviscut a una massacre familiar gràcies a la seva afició a jugar a fet i amagar. El passat 26 d’agost, el seu pare, de 35 anys, va assassinar la seva germana bessona, la seva mare i la seva àvia a casa seva a Pembroke Pines, un suburbi de Miami. Després es va suïcidar.

Conforme es van revelant els detalls d’aquest macabre assassinat-suïcidi, s’ha vist que la nena va tenir un instint de supervivència impropi de la seva edat.

De fet, els informes policials asseguren que l’home va trucar la policia per confessar els assassinats i per avançar que pensava suïcidar-se. Quan els agents van entrar a casa per intentar aturar-ho, es van trobar els cossos de la seva mare, de la seva àvia i de la seva germana, però no van detectar-la a ella, segons recull el diari South Florida Sun Sentinel.

No la van trobar fins un segon escorcoll

No va ser fins minuts més tard, quan els agents van començar a escorcollar la casa més a fons, quan un agent de la policia va veure la manteta de la nena sota de la taula de la cuina i, quan va tibar-ne, va descobrir la nena.

La petita la van portar a un hospital, i, després, la van donar a uns familiars. La família assegura que la nena era molt aficionada a jugar a fet i amagar, i estan segurs que aquesta passió és la que li va salvar la vida.

Ara, la nena està seguint teràpia per superar el trauma que significa patir i presenciar una tragèdia com aquesta, i els familiars estan fent les gestions per poder-la adoptar formalment. Segons la família, estan intentant que oblidi aquesta experiència i que recordi, només, els moments feliços que va viure.