Una nena de 2 anys ha estat ingressada en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Mateu Orfila de Maó (Menorca), després d'ofegar-se aquest dijous en una piscina de Ciutadella, segons han confirmat fonts policials.

Serà traslladada a l'Hospital Son Espases de Mallorca

En les pròximes hores, la petita serà traslladada a l'Hospital Son Espases, a Mallorca ja que es troba en un estat d'extrema gravetat.

Hospital Son Espases Mallorca / Google Maps

La nena de 2 anys serà traslladada a l'Hospital Son Espases de Mallorca després d'ofegar-se en una piscina / Google Maps

Crítica després d'ofegar-se a la piscina d'un xalet

Els fets han passat a les 12.20 hores d'aquest dijous en un xalet del camí del far de Punta Nati. Quan la Policia Local de Ciutadella ha arribat a l'habitatge, la nena, que viu a Menorca, presentava un quadre de parada cardiorespiratòria després d'ofegar-se a la piscina, per causes desconegudes.

Hospital Mateu Orfila Menorca / Google Maps

En un primer moment la nena ha estat traslladada a l'Hospital Mateu Orfila de Menorca / Google Maps

Dues hores de reanimació

Després de gairebé dues hores de reanimació ha estat traslladada a l'Hospital Mateu Orfila en estat molt greu. La petita està ingressada a l'UCI pediàtrica.

Ambulància SAMU 061 Illes Balears / Europa Press

La petita de 2 anys ha estat traslladada per un equip del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061) / Europa Press

La Policia Nacional, la Policia Local i un equip del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061) s'han traslladat al lloc de l'accident.