Una adolescent de 14 anys ha mort per greus cremades al 96% del seu cos en intentar seguir els passos d'un tutorial per preparar crispetes en una llauna de gasosa. Zhou va estar hospitalitzada aproximadament dues setmanes, però finalment va morir.

La menor estava amb la seva amiga Peng, de 12 anys, que també va resultar greument ferida, però ja es troba fora de perill. Pel que sembla, les nenes van col·locar els grans de blat de moro en una llauna d'alumini buida i després, en una altra llauna tallada, ubicada sota de la primera, van posar alcohol per simular una petita estufa. Quan van intentar encendre-la, l'improvisat artefacte va explotar, provocant les terribles conseqüències, informa Asia One.

Ha mort per greus cremades al 96% del seu cos

 

Els usuaris de les xarxes han culpat una popular 'influencer' coneguda com a l'Office Xef Ms Yeah, que havia publicat un vídeo en el qual mostrava un procediment similar. En els comentaris, els internautes l'han anomenat "assassina".

L'acusada a les xarxes es va comprometre a assumir el cost dels tractaments de Peng i fer tot el possible per donar suport a la família de la menor. Tanmateix, va aclarir que en el vídeo publicat als seus canals, ella va utilitzar un altre tipus d'escalfador i es va valer d'un trípode per col·locar la llauna amb els grans de blat de moro, precisament com a mesura de seguretat.

La mare de Zhou ha opinat que els nens no tenen conceptes clars de seguretat i creu que les plataformes audiovisuals no van complir la responsabilitat de revisar el contingut dels vídeo.

screenbag

L'experiment consisteix a posar els grans de blat de moro en una llauna d'alumini buida i simular una petita estufa