Una adolescent de 13 anys ha estat detinguda després de, presumptament, matar la seva germana embarassada de vuit mesos i el fill d'aquesta de set anys a Porto Velho, Brasil.

L'acusada va explicar que es tractava d'una revenja, però el seu còmplice, un noi de 15 anys, va confessar que ho van fer per treure-li el nadó i donar-l'hi a la seva mare, a qui han detingut perquè la policia pensa que va ser el cap pensant del crim.

Va llançar al seu nebot a un llac, coneixent que no sabia nedar, i el va apedregar

 

Pel que sembla, la menor va colpejar la seva germana de 23 anys amb una barra i, després, la va apunyalar. A continuació, va llançar el seu nebot a un llac, coneixent que no sabia nedar. També el va apedregar fins a matar-lo, informa Correio24horas.

Una vegada va haver matat el seu nebot, va tornar on la seva germana i li va obrir el ventre per treure-li el nadó. El petit va pesar 1,8 quilos i es troba estable a l'hospital. Alguns apunten que el motiu de la presumpta revenja és que el marit de la seva germana havia abusat sexualment de la presumpta homicida en el passat.