Un nen d'onze anys s'ha intentat suïcidar després de ser violat per la mare d'un amic seu, de la mateixa edat. La dona, Hyon Dillon, de 44 anys, era la mare d'un company del seu equip de lacrosse i feia anys que abusava d'ell.

"Em va obligar"

Segons ha explicat el menor a la policia, Dillon l'acusava des dels 10 anys. En algunes ocasions l'havia besat als llavis i li havia fet tocaments, però sempre li deia que allò era un secret i que no ho podia explicar. Però la situació es va anar agreujant i quan el nen va fer els 11 anys el va violar. 

Els fets van passar durant un campionat. Els nens i les seves famílies s'allotjaven en un hotel durant els dies que es disputaven els partits i va ser aleshores quan la dona va aprofitar per abusar d'ell. "Va entrar a l'habitació i es va posar al meu costat. Va lliscar les mans sobre els meus pantalons i em va obligar a mantenir sexe amb ella", va explicar el nen a les autoritats judicials. 

Els intents de suïcidi

Arran d'aquests fets, segons ha informat el diari anglès Mirror, el noi va començar a tenir greus problemes en el seu comportament. El menor va intentar suïcidar-se en diverses ocasions fent-se talls al braç i ara es troba en tractament psicològic.

Per la seva banda, la dona va justificar la violació al·legant que "tenia problemes en el seu matrimoni i que la víctima la feia sentir bé". Dillon està en presó sota fiança i se li ha prohibit tenir contacte amb nens, inclosos els seus fills.