Anton, un nen de 8 anys, no suportava la violència física que patia per part dels seus pares des de feia anys i va decidir suïcidar-se tirant-se d'un novè pis a Enerhodar, al sud d'Ucraïna.

Es va llançar d'un novè pis just després de rebre una nova pallissa

Els fets van passar el 23 d'agost quan l'Anton feia una estona que havia arribat de l'escola. Un cop més, el petit hauria estat escridassat i apallissat pels seus pares, segons expliquen diversos veïns que van sentir els crits i els cops. Just després, van poder sentir diversos passos ràpids del nen que anava corrent pel pis. En aquell moment, van sentir un fort cop a l'exterior de l'edifici i van veure el petit boca avall en un descampat que hi ha al costat.

Va morir en el moment de l'impacte

Zhanna, una veïna de la planta baixa, explica que va espiar per la finestra i va veure el petit Anton estirat a terra. Ràpidament va trucar una ambulància i a la policia però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. De fet, segons el resultat de l'autòpsia, l'Anton va caure de cap a terra i va morir en el moment de l'impacte.

Els pares admeten haver-lo agredit "perquè es portava malament"

Els pares del nen van ser interrogats per la policia i van admetre haver agredit al seu fill en moltes ocasions "perquè es portava malament". Al cap d'uns dies la parella va llogar el seu pis i va marxar de la ciutat d'Enerhodar. La policia busca els pares de l'Anton que podrien ser condemnats a cinc anys de presó.