"El nen Spiderman", un menor de 12 anys i nacionalitat romanesa ben conegut entre la Policia Nacional i la Policia Municipal per diversos robatoris, està hospitalitzat greu per un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures. El nen ha caigut d'un primer pis quan intentava sortir d'un habitatge al qual havia entrat a robar.

Va relliscar quan sortia d'un robatori

L'accident va passar el dimarts al municipi madrileny de Coslada. El nen va entrar al primer pis del número 12 del carrer Emilio Martin Encinas per robar-hi, i, suposadament, quan es va despenjar per la façana per sortir, va relliscar i va caure a terra colpejant-se el cap.

Una UVI del Servei d'Urgències Mèdiques de Madrid (SUMMA) el va traslladar fins l'Hospital Niño Jesús. El seu estat actual és greu.

Historial amb la policia

"El Nen Spiderman" és com l'han batejat alguns agents policials. El menor té una llarga trajectòria amb la policia, ja que, tot i la seva curta edat, ha comès diversos robatoris a habitatges escalant per les façanes dels edificis. De fet, els agents han detingut el noi en diverses ocasions per altres robatoris. Tot i això, el fet que sigui menor de 14 anys fa que sigui inimputable.

Els veïns han denunciat el robatori de joies

El rebombori del moment va fer que ningú imaginés que estava robant. Però fonts de la policia afirmen que els propietaris del pis del qual va caure han denunciat el robatori d'alguna joia. Ara els policies hauran d'investigar si, en efecte, en el moment de la caiguda portava algun dels objectes denunciats a sobre.