Un nen ha quedat marcat de per vida després de caure-li cafè molt calent a sobre. Com a conseqüència, li han fet tres empelts de pell als braços i al pit. La seva mare assegura que mai oblidarà els crits del seu fill.

El menor estava jugant al jardí de casa amb la seva germana gran , de cinc anys. Quan Laura, la mare, va anar fins al bany, el petit la va seguir i va pujar a la taula on estava la cafetera.

cremades nen 2

La mare assegura que cada cop que el tocava se li despegava un tros de pell

"Vaig escoltar un crit que mai oblidaré", diu Laura. Va córrer cap a la sala d'estar i va trobar el seu fill cobert de cafè bullint. "Ràpidament, el vaig posar sota del raig d'aigua freda de l'aixeta. Va ser horrible. Solament cridava i cada cop que el tocava se li despegava un tros de pell", assegura.

Arthur va ser traslladat d'urgència a l'hospital Addenbrooke, on els metges van aliviar-li el dolor immediatament. El petit va ser sedat i dut a la unitat especialitzada de cremats de l'Hospital Broomfield de Chelmsford, a Essex, informa The Sun.

Després de 10 dies ingressat i tres empelts, el nen ha progressat sorprenentment. Aquesta setmana ja ha pogut treure's la part superior de les benes. La mare ha compartit les fotografies de les horribles cremades per advertir els pares dels perills de deixar begudes calentes prop dels menors.

cremades nen 3

Després de 10 dies ingressat i tres empelts, el nen ha progressat sorprenentment