El nen de Badalona segrestat a Hondures, l'Enoc, segueix desaparegut després de més de cinc setmanes. El ministeri de l'Interior del país americà hi dedica esforços a la zona de Tela, on se'l va veure per darrer cop però de moment no s'ha trobat ni rastre del nen.

Enoc, de Badalona de vacances a Hondures

Enoc, de 12 anys, originari d'Hondures i ara vivint i escolaritzat a Badalona, va passar les vacances de Nadal en aquest país quan un grup de lladres va assaltar casa seva. Van matar tres persones i se'l van endur al bosc. Des de llavors, no se n'ha tornat a saber res de res.

La policia ha detingut el presumpte autor dels fets però no el poden interrogar: va ser apunyalat a la presó per altres reclusos. Entre això i que les autoritats sembla que no hi han dedicat els esforços que calien, el nen segueix desaparegut.

Cadàvers al bosc

La mare, Karina Chinchia, ha viatjat a Hondures per seguir l'evolució del cas i ha assegurat que no tornarà sense el seu fill. La dona creu que la policia no hi està dedicant prou esforços i que cal seguir-lo buscant.

Alguns dels cadàvers de l'assalt a casa de la família de l'Enoc van ser abandonats en un bosc proper a la residència de Tela, però el nen no ha aparegut. Chinchia s'ha posat en contacte amb diverses autoritats i fins i tot amb el president d'Hondures per reclamar que no s'abandoni la recerca del nen, confiant que segueix viu tot i que segrestat per un grup de criminals.

Pendents d'Hondures

El nen, la seva mare i la parella d'ella viuen a Badalona, on el nen cursa primer d'ESO a l'institut-escola Rafael Alberti. Aquest dissabte un nombrós grup d'amics i companys d'escola van concentrar-se a Badalona per reclamar justícia per l'Enoc. El consistori badaloní i l'escola han ofert a la família el seu suport i ajuda, tot i que ara mateix el cas s'està jugant pels boscos de Campo Elvir, a Tela, Hondures, i ha de ser allà on trobin el nen.