Una parella gaudia d'un dia de sol a la platja de la Malvarrosa, a València, amb els seus dos fills de set i nou anys quan un d'ells s'ha clavat una xeringa al taló dret mentre jugava a llançar-se un disc volador amb el seu germà.

Els pares estan preocupats per si la xeringa pertany a un toxicòman

 

Els pares, preocupats perquè la xeringa pertanyi a un toxicòman i estigui infectada del virus d'immunodeficiència humana (VIH), han recollit les pertinences molt de pressa i han corregut a l'Hospital de la Malvarrosa.

"Ens han atès molt ràpid i molt bé. Una metgessa ha curat la ferida i ens ha dit que era poc probable que la xeringa estigués infectada amb el virus de la sida o de l'hepatitis C", afirma el pare al diari Las Provincias. La mare, pel seu costat, ha manifestat que "l'Ajuntament hauria de netejar millor la platja perquè la xeringa feia molt temps que era a la sorra".

Esperant el resultat de les anàlisis de sang

La parella espera amb gran preocupació els resultats de l'anàlisi de sang que li han realitzat al menor. "Ens han dit que han de repetir l'analítica de sang diverses vegades per descartar les infeccions", assenyala el pare.

"Dilluns sabrem el resultat de les primeres proves. Després hauran de realitzar-li més anàlisis d'aquí a tres mesos, sis mesos, un any, i l'últim serà quan hagin transcorregut dos anys", ha manifestat al diari citat.