Un nen de 13 anys que va anar a la perruqueria a tenyir-se el cabell, va acabar amb cremades de segon grau en el cuir cabellut. Ara la justícia obliga el perruquer a indemnitzar el menor amb 7.000 euros.

Va a la perruqueria a tenyir-se i acaba amb el cabell abrasat

"Em volia tenyir els cabells per a Pasqua. Vaig veure un tint de color blanc a Instagram i em va agradar". Els fets van succeir el 26 de desembre de 2017 però han transcendit ara en anunciar-se la resolució a la denúncia presentada per la família del menor.

El menor, del qual no ha transcendit la seva identitat, tenia il·lusió de descolorir-se de color blanc el casc de la llarga cabellera que portava en aquell temps i la resta deixar-se-la negra, el seu color natural. Va anar al seu perruquer de sempre. El resultat va ser un absolut desastre.

Perruquer / Pixabay

Un menor va al perruquer del seu poble a tenyir-se i acaba amb el cabell abrasat / Pixabay

El cap li cremava

"Li vaig dir que em coïa molt el cap. Vint vegades li vaig demanar que em tragués el tint i no em va fer cas", explica ara el menor, veí d'Iznalloz, un poble de Granada, de poc més de 5000 habitants, en un article publicat pel diari Elespañol.com.

"Em molestava tant que m'ho vaig treure tot", prossegueix. "Em vaig esbandir el cap amb aigua freda i el meu cabell va començar a caure com si fos palla".

Li dolien més les burles que les cremades

El cunyat del menor explica que quan va arribar a casa, la criatura tenia el cap com si l'haguessin mossegat cabres: "li sortien pompes a la pell perquè la tenia en carn viva i estava sagnant".

Les cremades de segon grau no van ser el que li va fer més mal. El pitjor van ser les burles que, un menor ja per si mateix retret per patir una sordesa del 60%, va haver de suportar per part dels seus companys d'escola.

Perruqueria / Pixabay

La justícia ha donat la raó a la família del menor i el perruquer haurà de pagar-los una indemnització de 7.000 euros / Pixabay

La justícia ha donat la raó a la família del menor

Cap cremat, calb, frare... li deien. "Durant un mes vaig portar el cap embenat: les bromes em feien sentir molt malament". La situació es va tornar tan complicada de gestionar per al menor que al final va deixar d'anar a l'escola.

La família del menor va optar per denunciar el perruquer. La justícia ara els ha donat la raó i obliga el perruquer a abonar l'import total de la indemnització: 6.692 euros, així com 500 euros per dany moral.