Un nen de cinc anys ha patit una paràlisi cerebral que li ha deixat en cadira de rodes per mossegar una pila. Els fets van tenir lloc a la localitat de Torreón, a Mèxic, quan el petit va acabar intoxicat pels metalls pesants d'una pila amb la qual estava jugant. Segons informa el Telediario de Laguna, el menor va passar un mes ingressat a l'hospital i va haver de ser operat d'urgència per una hidrocefàlia. Els pares del nen han iniciat una campanya solidària a través de Facebook per recaptar fons i així poder finançar teràpies de recuperació per al seu fill.

La mare del petit va ser la que el va portar immediatament a l'hospital en adonar-se'n del succeït. El seu fill de cinc anys s'havia intoxicat amb els metalls pesants d'una pila amb la qual estava jugant i necessitava atenció sanitària urgent. Després d'ingressar en un centre hospitalari de la localitat de Torreón, el seu estat va empitjorar dràsticament i els metges li van diagnosticar una paràlisi cerebral espàstica "cuadripléjica", una de les variants més greus d'aquest tipus d'afectació que provoca rigidesa severa als braços i les cames, i un coll tou o feble.

Recuperació

Després d'un mes d'ingrés hospitalari i després de sotmetre's a una operació d'urgència per una hidrocefàlia, el menor va ser donat d'alta i va poder tornar a casa malgrat quedar postrat en una cadira de rodes. Els pares del petit han aprofitat la lleu millora en l'estat del petit iniciar per a una campanya solidària a través de Facebook per recaptar fons i així poder finançar teràpies físiques, visuals i de llenguatge que ajudin en la recuperació al seu fill.