Un nen de 10 anys ofereix tots els seus estalvis a qui trobi el seu telèfon mòbil on hi ha fotos i vídeos de la seva mare que va morir de leucèmia. La seva mare va morir als 22 anys quan el nen només tenia nou mesos. Al cap de poc temps, el seu pare el va abandonar i, des d'aleshores, viu amb els seus avis.

El nen es diu Gino López i ha penjat un vídeo demanant ajuda per recuperar el telèfon que ja s'ha fet viral. El petit, veí de la localitat de Córdoba (Argentina), es va deixar el mòbil al seient d'un taxi que va agafar amb la seva àvia.

"Quan trobo a faltar la mare, veig els seus vídeos i escolto la seva veu. No la vull oblidar"

Al vídeo, explica que "es va oblidar el telèfon en un remise (taxi) i que el vol recuperar perquè hi tenia les fotos i vídeos de la seva mare que va morir quan era molt petit", "quan trobo a faltar la mare, veig els seus vídeos i escolto la seva veu. No la vull oblidar".

Es tracta d'un Samsung J7 Prime que, segons ell, no té el taxista ja que el coneix i "és bona persona". El nen no perd les esperances i ofereix tots els seus estalvis a qui li torni el mòbil, "tinc tots els meus estalvis de recompensa".

La història del petit s'ha fet tan popular que el propietari d'un local de tecnologia ja li ha regalat un telèfon nou i s'ha compromès a regalar un mòbil exactament igual que el que ha perdut en Gino a qui el trobi i li torni. I el més important: ha ajudat al nen a recuperar algunes imatges de la seva mare. També li ha regalat una samarreta de la selecció argentina de futbol.