Un nen ha agredit brutalment un altre de 14 anys clavant-li unes estisores al coll aquest dilluns al matí a l'INS Camilo José Cela de la localitat de Campillos. La víctima es troba en estat crític i ha hagut de ser traslladada a l'hospital en helicòpter.

Els fets han passat al voltant de les 10.40 hores, en aquest centre malagueny. Encara no se saben les causes d'aquest atac, tot i que sí que ha transcendit que els dos menors anaven a classes diferents.

La víctima està crítica i ha hagut de ser operada

Segons s'ha pogut saber, el menor acusat suposadament ha atacat amb unes estisores la víctima, que ha rebut l'impacte de l'arma al coll. Per aquest motiu, el professorat i membres de l'institut han donat veu d'alarma als serveis d'emergències, que s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets, informa Diario Sur.

Un cop els sanitaris han arribat al centre docent per atendre el ferit, han demanat un helicòpter per traslladar-lo a l'hospital d'Antequera d'urgències, on ha arribat en estat crític. El nen, de tan sols 14 anys, ha hagut de ser operat.

El menor ha estat detingut

El nen atacant és d'una localitat propera a Campillos que estudia a l'institut públic d'aquest municipi, mentre que la víctima sí que és natural del poble.

El menor ha estat detingut per la policia. Ara la Guàrdia Civil investiga aquest cas per esclarir les circumstàncies i els motius de l'atac, juntament amb la Policia Local de Campillos i l'Autonòmica, que és l'encarregada dels successos relacionats amb menors.