Nou cas d'assetjament escolar, aquesta vegada a l'Argentina. Un nen de 9 anys ha estat brutalment colpejat per altres alumnes més grans que ell al bany de l'escola Antonio Rocha Solórzano fins a deixar-lo inconscient. El menor va haver de ser ingressat a l'hospital, on va romandre tres dies.

"Li feien bullying perquè està grassonet"

 

Segons relata la mare del menor al diari Crònica, quatre nois d'altres cursos el van empènyer i colpejar. "L'any passat li feien bullying perquè està una miqueta grassonet, el molestaven per això, però aquesta ha estat la primera vegada que li peguen", explica.

La progenitora també manifesta que el seu fill està en tractament psicològic perquè "no vol anar a l'escola, té por". A més, el petit "no pot caminar bé perquè li fa mal tot el cos", afegeix.

Els alumnes que el van agredir eren més grans que ell

 

La mare ja ha posat una denúncia i ha demanat explicacions a l'escola. Familiars de l'agredit han explicat que no és la primera vegada que pateix algun tipus de violència per part d'alumnes més grans que ell.

El director de l'escola ha convocat psicòlegs i treballadors socials perquè brindin l'assistència necessària als menors involucrats i ha elevat un informe per definir els passos a seguir, ja que mai abans havien viscut una situació de tal gravetat al col·legi.