Un nen de 14 anys està ferit molt greu després de rebre una ganivetada al coll durant una discussió amb el seu germà bessó per un videojoc.

La seva tieta els va enviar a l'habitació a fer deures

Els fets han passat aquest dilluns al voltant de les set de la tarda quan els dos nens eren a casa d'una tieta seva a Burjassot (València), segons informa el diari Levante-EMV. La seva tieta pensava que estaven fent deures a l'habitació quan, en realitat, estaven jugant. La dona es feia càrrec una estona dels nens mentre l'àvia materna dels petits, que té la seva custòdia, estava treballant.

Va perdre molta sang

Un veí va evitar mals majors aturant l'hemorràgia del petit fins que va arribar l'ambulància que el va traslladar a l'Hospital La Fe de València on va ser operat d'urgència i on continua ingressat en estat greu. Tot i la ràpida assistència, el nen va perdre molta sang.

El germà bessó que suposadament el va agredir també va ser traslladat a l'hospital amb un atac d'ansietat, molt preocupat pel que podia passar al seu germà.

Segons apunta el diari Levante-EMV, el presumpte autor dels fets pateix una discapacitat per una paràlisi cerebral que li faria perdre el control en moments de tensió.