Un nen de 15 anys va aguantar estoicament durant un any el mal de queixals fins a acabar amb un gran forat a la mandíbula. Xiao Mo es va presentar a l'hospital de la localitat xinesa d'Hangzhou juntament amb la seva família per descobrir que presentava una lesió que se li havia "menjat" gran part del costat dret de la boca. Segons informen diversos mitjans locals, una tomografia en tres dimensions va confirmar als professionals que s'havia produït una àmplia destrucció òssia com a conseqüència d'un ameloblastoma, una espècie de tumor de creixement lent i afectació local.

Molèsties

Tot va començar quan Mo va començar a notar un dolor lleu de queixals. El jove no li va donar massa importància i va aguantar un any amb les molèsties fins que es van fer insuportables. A finals d'agost, la seva família el va convèncer per acudir a un dentista, on una tomografia en tres dimensions va revelar que un ameloblastoma se li havia "menjat" gran part de la mandíbula, provocant-li un gran forat al costat dret de la boca i diverses lesions.

Operació

Mo va haver de sotmetre's a una operació quirúrgica que va permetre als especialistes extirpar-li el tumor i poder regenerar la part feta malbé de la boca, gràcies a l'ajuda d'uns implants dentals que li van ser introduïts per facilitar la ingesta d'aliments.