En Vadym Demedyuk, un nen ucraïnès de 9 anys, pateix cada dia. El 99% del seu cos està cobert per èczemes causats per la greu psoriasi amb què viu.

Després de sis anys d'eterns tractaments i innumerables medicaments i pomades, ha perdut l'esperança de curar-se. La malaltia de la seva pell li causa ferides sagnants, una picor agònica i uns dolors que fan que, sovint, no es pugui ni moure.

"Ho hem provat tot, però res no ajuda"

La Natalia, la seva mare, ja no sap què fer. "La pell seca li cau i li causa més ferides. Sovint s'ha de quedar al llit perquè el mal li impedeix caminar... Cada moviment li resulta molt dolorós", diu, segons Mirror.

Cap metge ucraïnès el vol tractar

La família d'en Vadym ha recorregut tota Ucraïna buscant una solució a la malaltia fatal del petit. Però cap metge pot curar-lo: els seus esforços no donen cap fruit i acaben rendint-se. "Tots els metges ens diuen que és un dels pitjors casos que han vist mai", diu la mare. El seu fill li ha arribat a dir que prefereix morir abans que continuar vivint així.

"El nen vol anar a l'escola, però té por fins i tot de sortir al carrer i conèixer gent nova." La Natalia assegura que el petit té por que l'assenyalin i fugin d'ell, i que se sent exclòs socialment.

En busca d'una solució

Els professionals del país no poden ajudar el nen, així que la família d'en Vadym ha buscat una nova alternativa: una clínica dermatològica a Israel. Una ONG ha ajudat la família a recaptar més de 50.000 euros per poder pagar el tractament, i esperen que en Vadym pugui anar a Israel aviat.