Un nen de vuit anys es debat entre la vida i la mort després que uns nois més grans el ruixessin amb gasolina i li calessin foc davant de casa seva.

Kyrylo Yatsun estava jugant quan uns nens més grans el van atacar a Dnipro, la quarta ciutat d’Ucraïna. El nen ha patit cremades al 35% del cos, i ara s’haurà de passar dos mesos a l’hospital, sotmetent-se a nombroses i doloroses operacions.

Els nois el van ruixar amb gasolina i li van calar foc amb un encenedor abans de fugir, segons els testimonis. El nen va caure a terra, retorçat de dolor, i alguns vianants que passaven per allà van ajudar-lo a apagar el foc mentre d’altres trucaven a una ambulància.

Encara no està fora de perill

El nen l’han hagut d’operar ja diverses vegades, amb cremades al cap, els braços, l’abdomen i els malucs. Tot i l’atenció mèdica, el Kyrylo encara no està fora de perill. “Fem tot el possible per mantenir-lo viu”, asseguren els metges.

“No ho han fet nens, ho han fet monstres”, diu la mare

La mare del petit, Eugenia Yatsun, passa els dies a l’hospital amb el nen i assegura que no se’n va adonar fins que uns nens van anar a buscar-la i li van explicar què havia passat. “Vaig sortir i vaig veure el meu nen a terra en carn viva”, diu, “i em va dir que li ho havien fet sense cap motiu”. “No són nens, són monstres”, assegura la mare.

Ara la policia ha obert una investigació criminal per un delicte de lesions greus. Els atacants ja han estat identificats i, tot i que defensen que va ser un accident, podrien acabar en un correccional.