Un nen de 6 anys ha mort a Antíbol, a la costa Blava francesa, en un terrible accident quan tornava de passejar amb el seu pare. El nen, que era autista, portava una corda lligada a la motxilla per evitar, com havia fet altres vegades, que s'escapés corrent. I va ser en una d’aquestes fugides imprevistes que el nen va acabar morint.

El nen tornava de passejar amb el seu pare i, quan el pare estava obrint la porta, el nen va sortir corrent i va entrar a l’ascensor. De sobte l’elevador va començar-se a moure, amb la mala sort que la corda, que segons la policia no estava homologada, va quedar-se fora i, en baixar l’ascensor, va començar a tibar del nen i el va atrapar pel coll, estrangulant-lo.

Se'l van trobar inconscient

El nen es va quedar tancat a l’ascensor durant diversos minuts fins que un veí va poder desbloquejar les portes. El menut era a l’interior, immòbil i en parada cardiorespiratòria. Els serveis d’emergències el van portar a l’hospital, però ja no li van poder salvar la vida.

La policia ha obert ara una investigació per aclarir les causes de la mort. Encara està per determinar el grau de responsabilitat dels pares en la mort del petit.