La Jessica Hernández és una mare que gairebé perd el seu fill de sis anys perquè, sense voler, va menjar imants de joguina que li van causar greus ferides a la panxa del nen.

Un nen de sis anys menja imants de joguina

Cameron Moreau, el protagonista d'aquesta notícia, és un nen de sis anys de Nova Jersey, als Estats Units. Jessica Hernández, la seva mare, li va comprar uns imants de joguina de Sky Magnets per l'aniversari del seu fill. El que havia de ser un simple regal es va acabar convertint en una tragèdia.

El Cameron s'estava barallant amb el seu germà gran, el Casius, ja que tots dos volien jugar amb els imants. Perquè Casius no els trobés, el nen de sis anys va decidir empassar-se'ls. Quan la Jessica li va preguntar on havia amagat els imants, el Cameron va deixar anar una rialla i, després de buscar les joguines per tota la casa, Herández va descobrir que el seu fill se'ls havia menjat.

Imanes / Cedida

Un nen de sis anys s'ha empassat imants de joguina i l'han hagut d'operar d'urgències perquè tenia vuit forats a la panxa / Cedida

Vuit forats a la panxa

Immediatament, va anar a urgències i, quan el metge li va mirar la panxa amb una radiografia, no donava crèdit a què estava veient: l'intestí del nen estava ple d'imants i, a més el seu còlon tenia de vuit forats a causa de la intoxicació per haver ingerit imants.

El van operar i, afortunadament, es va aconseguir recuperar i tot va quedar en un petit ensurt, però Cameron Moreau podria haver mort. "Si haguéssim esperat més, a saber què hauria passat. Vull que desapareguin aquests imants, perquè si m'ha passat a mi, li pot passar a qualsevol. Podria haver perdut el meu bebè", declara Hernández preocupada a NBC New York.​

Ingerir imants és molt perillós per la salut, ja que pot provocar una intoxicació a la sang i, en el pitjor dels casos, també pot provocar la mort. Per això mateix, els imants de joguina no són el regal ideal pels més petits de la casa. De fet, durant molts anys van estar prohibits als Estats Units, però a partir del 2016 es van tornar a incorporar al mercat.