Un nen de 5 anys i amb autisme ha estat denunciat per la seva escola per "activitats sexuals". Pel que sembla, el petit va abraçar un company i va besar un altre a la galta.

Els pares de Nathan, el menor acusat, no poden creure les acusacions que l'escola bàsica d'East Ridge a Chattanooga, Tennessee, realitzen sobre el seu fill.

"És un nen de 5 anys, un nen", expliquen els pares

 

A més, lamenten que aquests antecedents quedaran en el seu historial per tota la vida. "El nen ha estat etiquetat com un depredador sexual, una cosa que quedarà per sempre en el seu registre," han dit els progenitors en declaracions a ABC7.

Quan van rebre la trucada de l'escola i els van explicar els fets, no ho van entendre. "És un nen de 5 anys, un nen", exclamen.

El nen pateix autisme i li dificulta la comprensió

Segons explica la mare, el nen pateix autisme i això li dificulta la comprensió dels senyals socials. "El nen comprèn i funciona de forma molt diferent d'un nen típic de 5 anys", manifesta.

Debi Amick, l'àvia de Nathan, ha opinat que el seu net "no hauria de ser tractat així". "El nen ni tan sols entén què és el sexe", ha conclòs.