Un nen de 14 anys que patia bullying s'ha presentat a l'escola amb una arma de foc per a defensar-se dels seus assetjadors, que, en veure-li l'arma, la hi van robar

Els fets van passar el 20 de setembre en una escola de Belém, a Lisboa (Portugal), tot i que l'escola no ho va saber fins aquest dimecres: el noi va explicar tot l'historial d'abusos i assetjament que havia patit des de l'inici de curs, i que per això havia portat l'arma a l'escola: per a protegir-se. Però també va explicar que un altre nano, de 17 anys, li havia robat i l'havia amagat.

Cinc estudiants identificats

Després de l'avís dels responsables del centre escolar, una patrulla de la Policia de Segurança Pública es va presentar a l'escola i va registrar tots els llocs on es podria haver amagat l'arma, sense que aparegués. El noi de 17 anys va quedar investigat com a sospitós i també van identificar quatre alumnes més, tres dels quals també són sospitosos de formar part del grup que assetjava el noi.

A més d'escorcollar l'escola, la policia també es va presentar a casa de la família de la víctima. La mare va explicar que el nen s'havia endut, sense permís, una arma de foc de dins d'una caixa forta del seu pare, on hi havia altres armes que, com la policia va poder comprovar, estaven en situació irregular. Concretament, hi van trobar un revòlver i un centenar de bales: 40 municions del calibre 6,35 mm, 42 bales de 22 mm i dotze cartutxos de 12 mm.

Ara la policia continua investigant els fets a través dels seus equips d'investigació criminal.