Un nen de 13 anys ha mort a punyalades aquest dissabte, durant la nit de Halloween. L'acompanyava un jove de 22 anys que ha resultat greument ferit.

Un nen de 13 anys mor a punyalades

Sembla una història terrorífica treta d'una pel·lícula pròpia de Halloween, però tristament, la realitat sempre acaba superant la ficció.

Realitat que ens descobreix que un nen de tan sols 13 anys ha estat assassinat a punyalades aquesta passada nit de dissabte. Els fets han passat a Berlín i en el mateix atac un jove de 22 anys que acompanyava el nen ha resultat greument ferit.

Les dues víctimes formaven part d'un grup de set persones compost en la seva totalitat per menors d'edat tret del jove ferit de 22 anys.

L'assassí és un home de mitjana edat

L'atac ha tingut lloc al parc de Monbijou, a prop de l'emblemàtica illa dels museus, i es desconeixen els motius. El presumpte assassí ha estat descrit com un home d'uns 45 anys, amb poc cabell i barba canosa.

Segons apunten alguns testimonis, l'home i el grup han tingut una disputa que ha acabat derivant en l'atac fatal.

Parc Monbijou Berlín / Google Maps

L'assassinat ha tingut lloc al parc Monbijou de Berlín després que el presumpte assassí i el grup de nens en què anava la víctima hagin tingut una discussió / Google Maps

El nen ha mort al parc malgrat que un metge que ha estat avisat d'urgència ha intentat reanimar-lo.

El jove ferit ha rebut diverses punyalades al coll i el seu estat és de molta gravetat.