Un nen de 13 anys ha mort calcinat abraçat al seu gos a l'interior d'un cotxe quan intentava salvar la seva àvia, que també va morir en l'incendi.

Un foc devastador

Wyatt Tofte és un petit gran heroi de 13 anys que ha mort intentat salvar de les flames la seva àvia, Peggy Mosso. Els tràgics fets van succeir el passat 8 de setembre i han transcendit ara.

Incendi Oregon / EFE

Incendis devastadors estan assolant Califòrnia i Oregon des de fa setmanes / EFE

En les últimes setmanes incendis devastadors estan assolant la costa oest nord-americana, especialment els Estats de Califòrnia i Oregon (Estats Units). És al comtat de Marion, d'aquest segon Estat, Oregon, on tenien la seva casa Chris i Angie, els pares de Wyatt. El foc ha devorat casa seva. No ha estat l'únic ni el més important que els ha robat les flames.

Va intentar salvar la seva àvia

Era 8 de setembre. El foc sotjava els voltants de la casa de Chris i Angie. Conseqüència de l'incendi, se'n va anar la llum. Chris va sortir a buscar un generador. Com les flames cada vegada estaven més a prop, Angie va agafar la seva mare, que des de feia unes setmanes vivia amb ells, i la va portar a l'interior dels seus cotxes. La va deixar allà i va anar a buscar el seu fill i les seves mascotes.

Incendis Oregon / EFE

Wyatt Tofte va morir a l'interior del cotxe dels seus pares atrapat per les flames i abraçat al seu gos / EFE

Quan van tornar, el foc envoltava per complet el cotxe en el qual hi havia l'àvia. Malgrat els crits de la mare, el nen va sortir corrents a salvar lal Peggy. Wyatt va entrar al cotxe i va intentar conduir. El nen va assolir la carretera, però la calor era tan intensa que els pneumàtics es van fondre. Wyatt, Peggy i el gos es van quedar atrapats. Van morir els tres. El petit era al seient del conductor abraçat al seu gos.