Un nen de 13 anys ha donat una pallissa a una professora de l'institut Juníper Serra, a Palma. El noi, que es va mostrar molt nerviós i fora de si, va atacar amb extrema violència la mestra aquest dimecres al matí, i també va agredir el director del centre. El presumpte agressor, però, no pot ser detingut perquè és inimputable.

Els fets van passar a un quart de dotze d'aquest dimecres, quan el nen, nerviós i alterat, es va enfrontar a la professora a classe, dient-li que "quina merda, no penso fer el que em dius". La mestra el va fer fora de classe i el va portar al despatx del director.

Empentes, puntades de peu i cops de puny

Durant el camí, però, el noi va empènyer la professora, d'uns 25 anys, escales avall. Un cop a terra, el nen va començar a donar-li puntades de peu i cops de puny amb molta violència, segons explica Última Hora.

La professora, plorant i alterada, es va refugiar al despatx del director, i el nen va sortir corrent. El director va sortir a buscar-lo i el va trobar al vestíbul del centre: el nen li va donar una empenta i, després, va tirar avall d'una coça la porta d'un altre despatx.

Va tornar al centre per agredir-la de nou

L'escola va trucar la mare del menor, que el va anar a buscar. Hores més tard, però, el nen va tornar al centre, es va trobar la mestra i va intentar tornar-la a agredir. Una altra professora ho va impedir, però l'alumne va continuar proferint amenaces de mort als professors mentre donava cops a les taules. En un d'aquests cops, l'alumne es va acabar desmaiant.

L'institut va avisar la Policia i s'hi va presentar amb una ambulància del 061, que es va fer càrrec tant de l'alumne com dels professors, que estaven molt afectats pel què havia passat. El noi va ser traslladat a un hospital de la ciutat.

Com que té menys de 14 anys, el nen és inimputable. La Policia Nacional va trucar els pares i els hi va entregar el seu fill; després, van emetre un informe per enviar-lo a la Fiscalia de Menors, a Protecció de menors i als jutjats.