Un nen de 12 anys i de nacionalitat alemanya ha mort sobtadament durant un creuer pel Mediterrani en què viatjava amb els seus pares i els seus dos germans. La família ha estat posada en quarantena perquè cap metge ha pogut esbrinar què és el que ha provocat la mort del menor.

El nen es va posar molt malalt dimarts a primera hora a bord del vaixell MSC Divina, i, després de perdre el coneixement, els metges van intentar reanimar-lo fins les tres de la matinada, però ja no li van poder salvar la vida.

Després de la mort del nen, els pares i els dos germans els van posar en quarantena en un hospital de Sardenya perquè els doctors no van trobar cap explicació a aquesta mort repentina. L'únic que s'ha determinat és que el nen ha mort per causes naturals. El menor, segons expliquen, es va començar a trobar malament ja a la primera parada del viatge, al port de Civitavecchia, a tocar de Roma.

La causa encara no s'ha identificat

Els portaveus de l'empresa MSC Cruises ha explicat que la causa de la mort encara no s'ha identificat, però ha declinat fer més comentaris per respecte al nen mort i a la família. També ha assegurat que treballen amb les autoritats italianes i amb l'ambaixada alemanya per ajudar la família en tot el que puguin.

El vaixell, ja sense la família afectada, ha continuat el seu viatge pel Mediterrani: la nau, amb capacitat per a 3.500 passatgers, ha fet parada a Palerm, Cagliari, Palma, València i Gènova, i aquest diumenge ha tornat a arribar a Civitavecchia.