Un alumne musulmà d'11 anys ha amenaçat el seu professor dient-li que "li faria el mateix que el que li van fer al professor de París", al qual van assassinar decapitant-lo per haver ensenyat caricatures de Mahoma als seus alumnes.

Atac terrorista a París

Els fets van passar una setmana després de l'atac terrorista de París, on va morir Samuel Paty, un professor de secundària de París a qui van matar tallant-li el coll perquè havia mostrat unes imatges de Mahoma.

Clase escuela / Archivo

Un alumne d'11 anys ha amenaçat el seu professor dient que li tallaria el cap com el professor de París / Arxiu

Alumne d'11 anys amenaça el seu professor

En aquest cas, les amenaces terroristes van passar en una escola de Berlín una setmana després del brutal assassinat. A l'escola Christian Morgenstern van decidir fer un minut de silenci per mostrar el seu rebuig contra aquest atac terrorista i, just després, l'alumne va dir que "està permès matar a qui insulti el profeta", fet que va fer saltar les alarmes de la directora.

Immediatament, van trucar a la família del nen i els pares es van sorprendre molt i van respondre que ells mai li havien inculcat aquestes idees i que, per tant, les hauria après a un altre lloc, segons informa Tagesspiegel

Unes setmanes més tard, aquest dimarts, el professor va convocar una reunió de pares i els va dir que era molt important que hi assistissin, ja que si no tindria conseqüències, fet que va enfadar l'alumne i va dir davant de tota la classe: "Si tinc conseqüències perquè els meus pares no es presenten, et faré el mateix que el nen al professor de París", fent referència a l'assassinat de Samuel Paty.

Amenaces terroristes al docent

Les autoritats d'Alemanya han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que l'alumne en qüestió podria ser considerat un perill per les amenaces terroristes cap al seu docent.