Kallie Bender va arribar al món sent una minúscula lluitadora: va néixer quinze setmanes abans del previst, pesant menys de mig quilo i sent més petita que una nina.

Després de cinc mesos sense saber si sobreviuria, ara la família, resident a la ciutat de Phoenix, Arizona, pot afirmar que ho ha aconseguit i està fora de perill

nena micro

La petita Kallie dins la incubadora amb els seus pares / Mirror

Un part molt dolorós

Quan la mare Bender va posar-se de part, no s'ho podia creure, només feia 25 setmanes que estava embarassada i, segons la previsió dels metges, encara li faltaven més de quatre mesos perquè la seva filla hagués d'arribar al món. Però de vegades les coses no són com un espera i la petita Kallie havia decidit que era el seu moment.

Després d'un part d'alt risc, la nena va néixer pesant 365 grams i mesurant menys de 30 centímetres. La preocupació dels metges per la seva supervivència va ser immediata.

Els mateixos professionals van decidir ingressar-la ràpidament a la unitat de cures intensives per neonatals i la van mantenir intubada en una incubadora fins que la seva salut no perillés, segons informa el diari Mirror.

La Kallie ha arribat a casa seva pesant 3,2 quilograms

Finalment, després de cinc mesos lluitant per sobreviure, els metges de l'hospital han pogut donar l'alta al miraculós bebè aquest dilluns.

La Kallie ha arribat a casa seva pesant 3,2 quilos - un dels nadons nascuts més petits de la història de l'estat d'Arizona-amb una nova vida per viure.