Un nadó que va néixer amb una terrible malformació podrà, després de la feina incansable dels metges, fer vida normal. El nen va néixer amb tres cames, dos penis i sense anus, i, després de nombroses operacions, els doctors asseguren que no tindrà cap conseqüència per ell.

El nen va néixer el juliol de l'any passat a Rússia: una revisió mèdica va detectar que els embrions de dos bessons s'havien fusionat i el nen tindria tres cames i dos sistemes urinaris. Tot i els avisos dels metges, la mare va decidir no avortar i va donar a llum el juliol de l'any passat.

Cinc operacions en poc més d'un any

Després del part, els metges van operar el nen d'urgència perquè pogués defecar. Un mes després, els metges van extirpar-li la tercera cama, que estava situada entre les dues habituals. En la delicada intervenció hi van treballar part dels millors cirurgians pediàtrics de Rússia, encapçalats pel doctor Yuri Sokolov.

radiografia nen tres cames

La tercera cama estava menys desenvolupada del normal

A principis d'aquest any, una nova operació va eliminar els genitals i el sistema urinari que sobrava, i, més tard, van tornar a operar-lo per a construïr-li l'anus. Encara li queda pendent una nova intervenció per acabar d'ajustar-li el sistema digestiu, una operació que serà definitiva.

Ara el nen té 15 mesos i, després d'aquesta tirallonga d'operacions, el nen està perfectament i podrà fer vida normal, segons asseguren fonts mèdiques. De fet, el nen ja camina de manera normal i, fora de tots aquests problemes, està perfectament sa com qualsevol altre infant.