Una dona ha donat a llum una nena amb quatre cames i tres mans a l'Índia. Els pares no havien estat sotmesos a una ecografia, per la qual cosa el naixement de la nena juntament amb un germà bessó ha estat un xoc per als metges.

La mare, Raju Gurjar, de 24 anys, va donar a llum divendres en un hospital administrat pel govern a Tonk, Rajasthan. Si bé el nadó està absolutament sa, la nena va néixer amb un conjunt addicional de cames i mans que cobreixen tot el seu pit i abdomen. Els metges creuen que les extremitats addicionals es poden eliminar mitjançant cirurgia, informa Metro.

Els metges creuen que les extremitats addicionals es poden eliminar mitjançant cirurgia

"Raju va donar a llum naturalment les bessones al voltant de les 2.46 hores. El noi és normal però la nena és un cas de bessons units. Tenia un problema de respiració menor. Li vam posar en oxígen i els seus signes vitals són estables ara. La derivarem a un hospital avançat a Jaipur per rebre tractament addicional i cirurgia pediàtrica", ha explicat el doctor Rohitesh Meena.

Raju i el seu espòs, Badhulal, són treballadors i no havien estat sotmesos a controls mèdics durant l'embaràs. "Estaven angoixats després del naixement de la nena. Els metges creuen que podria ser el primer cas en el qual els trigèmins neixen naturalment, però un parell d'ells estan units", ha dit el Dr. Meena.