El naixement d'un nadó gegant ha revolucionat un hospital de Sidney (Austràlia). La nadó va néixer amb un pes de 5,88 quilos.

No és el primer bebè gegant que té la família

La mare va haver de sotmetre's a una cesària d'emergència ja que la nena va néixer abans de temps. En néixer la mare va dir que la petita semblava una mini lluitadora de sumo, segons explica Today. La jove esperava tenir un bebè gran, però no tan.

Remi Frances, que és el nom que els pares han posat a la petita, pesa gairebé més del doble de la mitjana de les nenes quan neixen. Per a la família, però, no és el primer nadó gegant que tenen. La seva filla Willow, que ara té dos anys, va pesar 5,5 quilos en néixer.

Una dona dona a llum a sis nadons en 9 minuts

Els professionals d'un hospital de Houston, a Texas (EUA), van viure una situació insòlita el març passat. Una dona donava a llum a sis fills en menys de 10 minuts, batent un rècord mundial.

Els naixements van tenir lloc entre les 4:50 a 4:59 hores de la matinada a l'Hospital de la Dona de Texas i l'actuació dels metges va permetre que el part transcorregués sense contratemps. La probabilitat de tenir sexigèmins és d'una entre 4,7 bilions.