El xou de Josep Maria Mainat segueix. Aquest dimarts els Mossos d'Esquadra van detenir a Angela Dobrowolski, la seva dona, quan, amb una escala i encaputxada, va intentar entrar a la casa de Canet de Mar del famós productor televisiu i excantant de La Trinca.

Les càmeres de seguretat la van enxampar a ella i a la seva actual parella -l'home ja va ser detingut el passat 2 d'octubre, després d'un enfrontament a crits davant les càmeres de televisió, a les portes del domicili de Mainat a Barcelona, amb una dona que deia ser la seva exnòvia i que va explicar als mitjans que Gabriel era un "escort" d'Angela Dobrowolski- saltant pel terrat de casa dels veïns i accedint a la casa per la finestra d'un lavabo. El sistema de seguretat de la casa de Mainat va activar-se i diverses patrulles dels Mossos van presentar-se al lloc i els van detenir. Estan acusats d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Neguen l'habeas corpus a Dobrowolski

Després de ser detinguda va ser traslladada a la comissaria dels Mossos d'Arenys de Mar, on va ser interrogada. L'advocat de la dona, a última hora de la tarda, per evitar passar la nit a comissaria, va demanar al jutge de guàrdia l'habeas corpus, un mecanisme legal que es demana quan es creu que la detenció no s'ajusta a llei i es demana ser deixat en llibertat de manera immediata. El jutge no va acceptar-la i va considerar la detenció d'Angela Dobrowolski ajustada a dret.

La dona, acusada del delicte de robatori amb força, ha seguit sota custòdia dels Mossos tota la nit. Està previst que aquest dimecres durant el matí abandoni les dependències dels Mossos d'Arenys per declarar davant del jutge, a Arenys de Mar mateix.

Angela CasaMainat

Angela sortint de casa de Josep Maria Mainat, a Barcelona / Cedida

Cal recordar que Angela Dobrowolski té una ordre d'allunyament de Mainat i dels dos fills menors d'edat que tenen en comú i també està acusada de diversos delictes contra el multimilionari: el va intentar matar, presumptament, aquest passat estiu i també va intentar cobrar uns xecs amb diners de Mainat després d'haver falsificat la signatura d'ell.

Mainat, cansat

Mainat assegura sentir-se "fart d'aquest conte de mai acabar", desconeix els motius pels quals els detinguts han entrat a casa, tot i que apunta que probablement no pretenien robar-li, sinó "apalancar-se" dintre, com ja van fer al seu habitatge de Barcelona. Fa poques setmanes va ser desallotjada per ordre judicial i sota la supervisió dels Mossos d'Esquadra. Un nou capítol del cas Mainat