Un negacionista del coronavirus ha agredit una infermera empenyent-la i arrancant-li la mascareta per "ser còmplice d'una mentida".

Un negacionista agredeix una infermera

Els fets van passar quan la infermera estava anat a treballar al centre de salut Parque-Somió de Gijón el divendres passat, segons informa El Comercio. La víctima estava tornant a l'hospital després d'atendre a pacients amb coronavirus als seus domicilis i, de cop i volta, va ser agredida per un negacionista.

Parque-Somió / Google Maps

Una infermera de Gijón ha denunciat una agressió per part d'un negacionista / Google Maps

L'agressor, un home d'uns 40 anys, estava molt alterat i es va apropar fins on estava la infermera i, sense respectar la distància de seguretat, li va començar a cridar dient: "Els sanitaris sou còmplices d'una mentida que ens està arruïnant." 

Li arrenca la mascareta i li crida

Tot seguit, la va empènyer i li va arrencar la mascareta i va marxar amb la bicicleta mentre li seguia cridant que "ella era còmplice d'una dictadura que els estava portant a la ruïna". El més surrealista de tot és que anava acompanyada de dos ciclistes més que, en veure l'actitud tan agressiva de l'home, no van intervenir ni van fer res per evitar-ho.

La infermera, espantada, va anar a la policia per denunciar l'agressió i els agents han obert una investigació per intentar localitzar l'agressor, que era un home d'uns 40 anys vestit amb una camiseta negra i un pantaló vermell.

L'agressió va tenir lloc a l'avinguda Torcuato Fernández Miranda el divendres de la setmana passada a les 20:00. Qualsevol persona que tingui informació sobre qui podria ser aquest home es pot posar en contacte amb la Policia Local de Gijón.