Un camell fora de si ha disparat contra un client per haver-lo molestat a altes hores de la nit a La Felguera (Astúries). Tres nois es van presentar a casa seva a les cinc de la matinada per comprar droga. No li va agradar. I, molt emprenyat, els va seguir fins al pub on van anar a divertir-se i va disparar contra un d'ells tres vegades, dues a la cama esquerra i una a la dreta. El noi es va recuperar a l'hospital.

Els propietaris del bar van eliminar qualsevol prova de la baralla

 

Els propietaris del bar i la cambrera, en comptes d'avisar la policia, van tancar el local uns minuts per poder netejar la sang del terra i eliminar la resta de proves de la baralla. Després, van obrir el bar de nou com si res no hagués passat. Ara, es jutja si tots tres hauran d'entrar un any a presó per encobrir el delicte. L'agressor també està pendent de ser jutjat.

"Cago'n la vostra raça"

Des d'un primer moment, el narcotraficant va deixar molt clar que no eren hores per anar a molestar-lo i va disparar tres vegades a l'aire amb una pistola mentre els deia "Cago'n la vostra raça, a què veniu a les cinc del matí...". Davant d'aquesta reacció, els nois van marxar cap a un pub del carrer Círculo Polar de Langreo, on l'acusat, que els va seguir, va encanonar un dels joves, però va marxar sense que la cosa anés a més.

Tanmateix, minuts després va tornar novament al bar amb el seu germà i van agredir els nois amb pals de fusta. Un d'ells va caure a terra i, en intentar aixecar-se, va rebre els trets a les cames. La policia espanyola es va presentar al pub arran de l'avís de l'Hospital Valle del Nalón, on va ser ingressada la víctima.