Desnodrit, amb lesions a la cara i els genitals i tancat en una habitació sol. Així és com la policia de West Virgina va trobar un nen de tan sols 3 anys, torturat de forma salvatge per la seva pròpia mare.

Els fets van passar al maig, a la ciutat de Fairmont (West Virginia). Brittany Lippincott va maltractar i torturar de forma repetida el seu fill fins que la va detenir la policia. El passat dimarts va admetre els maltractaments a judici.

Avís per drogues

Les autoritats policials van entrar en aquesta casa dels horrors després de rebre un avís que allí s'hi venien drogues. Però no s'imaginaven que, tancat amb clau en una habitació fosca, s'hi trobarien el petit, despullat i ple de blaus.

Pesava 10 quilos quan els agents el van rescatar

El nen va dir a la policia que la seva mare el matava de gana, obligant-lo a seure a la taula i observar mentre la seva família menjava. Segons el seu testimoni, els pares li deien que "no era el seu torn", i el deixaven afamat.

Quan el van trobar els agents, se li podia veure la caixa toràcica de la gravetat de la seva malnutrició, informa The Mirror.

"La meva mare m'ha fet mal amb les alicates"

El petit va haver de narrar a la policia com la seva mare li havia mutilat els genitals amb unes alicates, entre altres tortures. Les autoritats el van traslladar a l'hospital, on va estar ingressat durant una setmana. Des d'aleshores, segons fonts policials, el nen s'està curant i millora favorablement.

Detinguda per maltractaments

Lippincott va intentar mentir la policia dient que l'estat del seu fill es devia a una malaltia no diagnosticada. "Necessita ajuda, necessita anar al metge", els va dir a la desesperada, segons Metro News.

Les autoritats policials la van detenir per maltractaments i possessió de drogues. A la casa hi van trobar bàscules digitals, bosses de plàstic amb pols blanca i palletes per esnifar cocaïna.