Dos agents de l'Ertzaintza han estat sancionats amb una multa per la Llei de Seguretat Ciutadana per haver-se pixat a les rodes d'un cotxe patrulla de la seva mateixa policia davant d'un bar de Sant Sebastià.

Orinaven a les rodes del cotxe patrulla

Aquest curiós cas es remunta a fa algunes setmanes quan dos agents fora de servei van ser enxampats pixant al cotxe d'una patrulla que havia estacionat a l'exterior d'un bar per fer un descans. Una de les treballadores del bar va avisar als policies que dos homes estaven orinant al cotxe.

Quan els dos policies van sortir del bar van trobar-se a dos homes efectivament pixant-se a les rodes del cotxe. Un ja havia acabat i estava gravant a l'altre com ho feia. En un primer moment els dos policies van quedar perplexos i van demanar als homes que s'identifiquessin. Va ser llavors quan van descobrir que eren companys seus.

Insults i amenaces

L'episodi surrealista va anar pujant de to i els dos agents fora de servei van insultar als policies de servei i fins i tot els van amenaçar i insultar. Va ser la policia local de Sant Sebastià qui va finalment sancionar als dos policies fora de servei. Tal com detalla el Diario Vasco, els dos agents també seran sancionats, a més a més, per la Divisió d'Afers Interns de la policia basca.