La Policia de Viena ha sancionat un home amb una multa de 500 euros per tirar-se un pet intencionadament durant un control.

Un pet deliberat

L'escrit de la multa no pot ser més clar: "Ha violat la decència pública en emetre una flatulència davant dels agents de la policia". A l'escrit, aquests subratllen que l’acció del ciutadà austríac, “va ser una provocació".

La policia ha volgut aclarir que a ningú se’l multa perquè se li hagi escapat un pet; però la clau està precisament el verb “escapar”, ja que els agents saben amb certesa que l’home va actuar de manera "totalment deliberada".

Actitud provocadora

I és que a banda de la flatulència que va deixar anar, “el denunciat es va comportar durant tot el procediment de forma provocadora i poc cooperativa ", ha explicat la policia.

L’home estava assegut en un banc i quan la policia li va demanar que s’identifiqués, l’individu es va aixecar, va mirar els agents i “de forma totalment deliberada va emetre una ventositat davant d’ells”, ha detallat la policia de Viena.

Solidaritat cap als companys "afectats"

La informació conclou donant suport als companys davant aquesta acció i en un gest de solidaritat acaben dient: "Als nostres companys no els fa gràcia que es tirin un pet davant d'ells".

Aquesta és la versió de la Policia de Viena, de la versió del denunciat no se n'ha dit res, l'únic que se sap del cert és que el pet li ha sortit molt car.