Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un jove de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per circular en moto a 180 quilòmetres per hora per la C-12 al quilòmetre 165,5, dins del terme municipal de Menàrguens (Noguera). La via en qüestió té la velocitat limitada a 90, i a més la policia va poder comprovar que l'infractor disposava d'altres permisos de conduir però no per portar la motocicleta d'alta cilindrada amb què circulava.

Per aquest motiu se l'ha denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre per conduir un vehicle amb un permís de conducció que no l'habilita. El denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.

Els Mossos el van buscar i el van poder caçar

El velocímetre va detectar el motorista dilluns passat, quan faltaven cinc minuts per a dos quarts d'una de la tarda. Inicialment no es va poder aturar la motocicleta per tal d'identificar-ne el conductor. El Grup de Recerca Documental (GRD) de l'Àrea Regional de Trànsit es va fer càrrec de les gestions d'identificació, que van concloure ahir dimecres amb la denúncia penal.