Dos agents dels Mossos d'Esquadra han salvat la vida a un nadó de 15 dies que s'estava ofegant a l'Hospitalet de Llobregat.

La policia catalana ha explicat que els fets van passar dimarts a dos quarts d'una del migdia a la Ciutat de la Justícia, quan la patrulla, que es trobava fent tasques de vigilància a l'exterior, va sentir els crits d'una dona que corria cap a ells demanant-los ajuda urgent perquè al vestíbul de l'edifici hi havia un nadó que gairebé no respirava i estava molt greu.

El bebè s'ofegava a l'interior dels jutjats

Els agents van anar cap al bebè i també van avisar per l'emissora per demanar una ambulància urgent. Quan van arribar al vestíbul, els policies es van trobar els pares plorant i en estat de xoc i el nadó gairebé sense mostrar signes de reacció, lívid i aparentment sense respirar.

Els dos policies, un d'ells en pràctiques, van agafar el nadó, el van posar decúbit sobre el genoll d'un dels agents i li van començar a donar petits cops a l'esquena, mentre li anaven polsant suaument l'estómac. Després d'uns tres minuts de maniobres, els agents van veure com el nadó va començar a moure els braços i les cames i com lentament anava millorant.

Un ós de peluix dels Mossos pel nen

Poc temps després van arribar els equips mèdics, que van realitzar una primera valoració de la criatura, i els mateixos agents el van portar fins a l'ambulància, on el nadó ja començava a respirar amb normalitat i va obrir els ulls.

Els dos agents aquest dimecres van anar fins a casa dels pares de la criatura i li van reglar un ós de peluix dels Mossos d'Esquadra per recordar l'actuació dels agents per salvar la vida del seu fill, tal com han explicat des del cos en una nota de premsa.