Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la rave il·legal de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) aquest dissabte al migdia.

Desallotgen la rave de Llinars aquest dissabte al migdia

Els agents han aprofitat que hi ha poca gent a l'interior de la nau per començar a desallotjar la macrofesta il·legal de Llinars del Vallès, ja que molts dels assistents ja no estaven a la nau, sinó que, després de més de 36 hores de festa sense parar, estaven descansant a la furgoneta.

Han començat el desallotjament aquest dissabte migdia, ja que la intenció que tenen és que de cara a aquesta tarda, ja no quedi ningú a la nau abandonada de Llinars del Vallès.

Els Mossos d'Esquadra aquest divendres al vespre han explicat que volien desallotjar la nau durant les pròximes hores, però hi havia molta gent i no ho han fet per evitar mals majors.

La festa va començar la tarda del dijous i no va ser fins poc després de les campanades quan els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Llinars del Vallès, van bloquejar l'accés per evitar que entrés més gent.

Rave il·legal Llinars del Vallès / Cedida

Els Mossos d'Esquadra aconsegueixen desallotjar la festa il·legal de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) / Cedida

No els faran cap prova PCR

Els Mossos d'Esquadra han identificat a tothom qui sortia de la festa i els han escorcollat per veure si portaven drogues a sobre i, finalment, els han multat. De moment, no hi ha cap persona detinguda.

Tot i que els agents estan identificant als assistents, no els faran cap prova PCR per saber si tenen coronavirus, segons explica Catalunya Ràdio.

Rave de Llinars del Vallès / ACN

Els Mossos d'Esquadra estan identificant als assistents de la festa il·legal a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) / ACN

En el dispositiu hi participen prop d'una vintena de furgonetes de la policia catalana, juntament amb altres vehicles de Mossos i la Policia Local, un helicòpter i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

En l'operació, s'han retirat amb una excavadora les tanques de pedra que bloquejaven l'accés a la nau i els agents encerclen els participants a la rave i fan identificacions. Els Mossos ja van anunciar aquest divendres a la nit que desallotjarien els assistents si no marxaven pel peu propi peu