La magistrada que porta el divorci entre Josep Maria Mainat i la seva dona, Angela Dobrowolski, està fent efectiu aquest dimecres al matí el desallotjament de la mansió que la parella compartia a Horta, a Barcelona.

La casa de l'excantant de La Trinca i productor televisiu s'ha fet famosa les darreres setmanes després de saber-se que la dona de Mainat, presumptament, el va intentar assassinar punxant-li insulina.

La dona de Mainat es va quedar a la mansió

Després d'aquest episodi, que encara s'està investigant, la dona de Mainat es va atrinxerar a la mansió. L'home i els dos fills menors d'edat es van exiliar a Canet de Mar, però la dona es va quedar a la casa i va convertir-la en una casa de cites. Llogava habitacions a prostitutes per internet.

La jutgessa que porta el divorci va decidir fa dues setmanes que la dona havia de sortir de la casa, que han de recuperar Mainat i els seus dos fills menors d'edat. Aquest matí, segons ha avançat El Periódico, la comitiva judicial i els Mossos d'Esquadra s'han presentat a la mansió amb intenció de fer efectiu el desallotjament.

Acusada de l'intent d'assassinat de Mainat

Angela Dobrowolski està acusada de diversos delictes. El més greu, encara no provat, és l'intent d'assassinat de la nit del 22 al 23 de juny. Segons les investigacions dels Mossos, la dona va injectar insulina al seu marit. Mainat, que és diabètic, va entrar en xoc i va estar en coma i dos dies hospitalitzat.

Fa dues setmanes Dobrowolski i Mainat es van veure les cares al jutjat, on l'home va explicar la seva versió al jutge d'instrucció, de la sala 32, que porta el cas. Tot i que la Fiscalia havia demanat que la dona indressés a la presó mentre s'acaba la investigació, el jutge només va dictar la prohibició de sortir del país i una ordre d'allunyament. Angela Dobrowolski té doble nacionalitat, espanyola i alemanya.